e-mail: info@chirurgennoordwest.nl

Disclaimer

De maatschap Chirurgen Noordwest.nl besteedt alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op deze website. Ondanks onze zorg en inspanning kunnen wij geen garantie geven voor de juistheid, nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie op deze website.

De foutloze werking en continue toegankelijkheid van deze website kunnen wij niet garanderen. De maatschap Chirurgen Noordwest.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door onjuiste, onnauwkeurige of onvolledige informatie op deze website, voor schade door storingen of anderszins. De maatschap Chirurgen Noordwest.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website op elk moment te wijzigen.

Niets van de inhoud van deze website mag worden gereproduceerd of anderszins worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maatschap Chirurgen Noordwest.nl.

links naar externe sites
Op onze website zijn links opgenomen. De maatschap Chirurgen Noordwest.nl is niet verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar in links wordt verwezen.

e-mail
De maatschap Chirurgen Noordwest.nl geeft geen garantie dat e-mail of andere elektronische berichten (tijdig) worden ontvangen en/of verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het niet of te laat ontvangen en/of verwerken daarvan.

contact
Heeft u vragen of opmerkingen over deze website, laat het ons weten. Ook als u onjuistheden aantreft op de website of informatie mist, horen wij graag van u. De webmaster is bereikbaar via e-mail.